Tags Posts tagged with "TREGU I PA TREGTË I LIBRIT (Sonata e Krojcerit me rrëfenjat e saj) Nga Emil Asdurian"

Tag: TREGU I PA TREGTË I LIBRIT (Sonata e Krojcerit me rrëfenjat e saj) Nga Emil Asdurian

TREGU I PA TREGTË I LIBRIT (Sonata e Krojcerit me...

Pjesa e parë Autori dhe Historia e Librit   Në të vërtetë, si emrat e njerëzve, si titujt e librave, të çfarëdoqofshin, nuk tregojnë asgjë të çuditshme,...