Tags Posts tagged with "Tre lajme të mira nga zgjedhjet në Kosovë"

Tag: Tre lajme të mira nga zgjedhjet në Kosovë

Tre lajme të mira nga zgjedhjet në Kosovë

A.Kurti apo V.Osmani në krye të Qeverisë, një koalicion në pikë të ditës dhe PDK-ja si prijëtare kundër korrupsionit: kur normaliteti shndërrohet në mundësi...