Tags Posts tagged with "Trashi ne formacin"

Tag: Trashi ne formacin

Reja ndryshon sërish, Trashi ne formacin

Edi Reja kërkon fitoren në Moldavi dhe ndryshimet drastike në formacion nuk e bindin për të dalë me tri pikë. Nëse dje në stërvitjen...