Tags Posts tagged with "Tragjedia në Tetovë"

Tag: Tragjedia në Tetovë

Tragjedia në Tetovë, familjes Emshi i mbyllen dyert e drejtësisë

Ibin Emshi nga Tetova humbi babanë dhe vëllain nga zjarri tragjik në spitalin modular të Tetovës në shtator të vitit 2021. Pesë muaj më...