Tags Posts tagged with "Tom Doshit dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara"

Tag: Tom Doshit dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara

Tom Doshit dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet...

    Departamenti i Shtetit i ndalon hyrjen në Shtetet e Bashkuara deputetit Tom Doshi dhe familjes së tij. Pas ish kryeprokuorit Adriatik Llalla, Tom Doshi...