Tags Posts tagged with "ti ike me duar në xhepa"

Tag: ti ike me duar në xhepa

Dashamir Shehi tregon kujtimet me Fatos Baxhakun: Të tjerët u bënë...

Shehi shkruan se është larg dhe nuk mundi të shkonte dot në varrimin e gazetarit, por i ka nisur disa fjalë. Ish-deputeti Dashamir Shehi, me...