Tags Posts tagged with "Thaçi: Shkëmbimi i territoreve është pazar"

Tag: Thaçi: Shkëmbimi i territoreve është pazar

Thaçi: Shkëmbimi i territoreve është pazar, kurrë nuk do ndodhë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka thënë se kurrë nuk do ketë shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë. Gjatë fjalës tij në Samitin e Diasporës,...