Tags Posts tagged with "testi i demokracisë për Shqipërinë"

Tag: testi i demokracisë për Shqipërinë

NY Times: E diela e 30 qershorit, testi i demokracisë për...

Mediat e huaja duket se kanë kthyer të gjithë vëmendjen tek Shqipëria dhe gjithçka çfarë nënkupton stabiliteti politik dhe ekonomik i saj për vendin...