Tags Posts tagged with "“Tërmet” te Zvicra pas përjashtimit të Behramit"

Tag: “Tërmet” te Zvicra pas përjashtimit të Behramit

“Tërmet” te Zvicra pas përjashtimit të Behramit

Shqiptarët bëhen protagonistë në futbollin zviceran dhe mund të sjellin brenda pak ditësh kolapsin e plotë të federatës së këtij vendi e cila nuk...