Tags Posts tagged with "të parët në Europë për orë pune"

Tag: të parët në Europë për orë pune

Shqiptarët, të parët në Europë për orë pune, të fundit për...

Më 44 orë pune në javë, sipas një vrojtimi të INSTAT, Shqipëria renditet ndër vendet me më shumë orë pune në botë dhe Europë....