Tags Posts tagged with "Të ndarë"

Tag: Të ndarë

Të ndarë, por në të njëjtën shtëpi: Po sikur të ishte...

Tjetër gjë është dashuria dhe tjetër gjë është martesa. Duhej të na e kishin mësuar që në edukatën qytetare këtë gjë, por në fakt,...