Tags Posts tagged with "Të ndalim pandeminë e emigrimit"

Tag: Të ndalim pandeminë e emigrimit

Të ndalim pandeminë e emigrimit

Me Shqipërinë që u bë një destinacion i preferuar turistik dhe mirëpriti gati 5 milionë të huaj vetëm në korrik-shtator, pritshmëritë ishin të larta...