Tags Posts tagged with "të fundit për para e rezultat"

Tag: të fundit për para e rezultat

Shqiptarët, të parët në Europë për orë pune, të fundit për...

Më 44 orë pune në javë, sipas një vrojtimi të INSTAT, Shqipëria renditet ndër vendet me më shumë orë pune në botë dhe Europë....