Tags Posts tagged with "Të dy kishin lidhje intime me Adelina ISMAJLIN"

Tag: Të dy kishin lidhje intime me Adelina ISMAJLIN

Të dy kishin lidhje intime me Adelina ISMAJLIN, dënohet me 30...

Biznesmeni Enver Sekiraqa është dënuar me 30 vite burg nga Gjykata Prishtinës. Njeriu i akuzuar për organizimin dhe udhrin e vrasjes së oficerit të policisë...