Tags Posts tagged with "Takimi Wang Yi – Antony Blinken në Mynih “rruga” për vendime të mëdha globale"

Tag: Takimi Wang Yi – Antony Blinken në Mynih “rruga” për vendime të mëdha globale

Takimi Wang Yi – Antony Blinken në Mynih “rruga” për vendime...

Nga Artur Nura   Sekretari i Shtetit Antony Blinken dhe kryediplomati i Kinës, Wang Yi, u takuan te shtunën e shkuar në shkëmbimin “ballë për ballë”. Takimet...