Tags Posts tagged with "ta bëj ta…”"

Tag: ta bëj ta…”

“M’u si palloi. Ta ngre drejtoreshën ta marr, ta bëj ta…”,...

  Mbrëmjen e 30 gushtit, Eljus Thartorit iu bë atentat nga ballkoni i banesës. 36-vjeçari ka marrë plagë në trup dhe për shkak të komplikacioneve,...