Tags Posts tagged with "Studioni në SHBA dhe ju ka skaduar viza? Ambasada amerikane bën njoftimin e rëndësishëm"

Tag: Studioni në SHBA dhe ju ka skaduar viza? Ambasada amerikane bën njoftimin e rëndësishëm

Studioni në SHBA dhe ju ka skaduar viza? Ambasada amerikane bën...

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë studentët që studiojnë në SHBA dhe që aktualisht kanë viza. Përmes një...