Tags Posts tagged with "Studimi/ Të rinj dhe të pasur por “memecë” në parlament"

Tag: Studimi/ Të rinj dhe të pasur por “memecë” në parlament

Studimi/ Të rinj dhe të pasur por “memecë” në parlament, përse...

Një pjesë e konsiderueshme e deputetëve të rinj të parlamentit shqiptar janë edhe shumë të pasur, përkundrejt partive të tyre të varfëra. Studimi i...