Tags Posts tagged with "Studimi: Rrjetet sociale shkaktojnë probleme mendore te adoleshentët"

Tag: Studimi: Rrjetet sociale shkaktojnë probleme mendore te adoleshentët

Studimi: Rrjetet sociale shkaktojnë probleme mendore te adoleshentët

Një studim për adoleshentët ka dalë në përfundimin se rrjetet sociale shkaktojnë probleme mendore dhe, më shumë të prekura, janë femrat. Rrjetet sociale shkaktojnë...