Tags Posts tagged with "studimi prezantohet në një tryezë me ligjëvënës dhe shoqëri civile"

Tag: studimi prezantohet në një tryezë me ligjëvënës dhe shoqëri civile

“Barometri Gjinor”, studimi prezantohet në një tryezë me ligjëvënës dhe shoqëri...

7 Nëntor 2023-Rrjeti “Barazi në Vendimmarrje” në bashkëpunim me Fondacionin Ëestminster për Demokraci në Shqipëri, zhvilluan  Forumin e Diskutimit “Strukturat dhe aksesi i vajzave...