Tags Posts tagged with "Studimi i ri: Kafeina mbron lëkurën nga melanoma dhe rrezet e diellit"

Tag: Studimi i ri: Kafeina mbron lëkurën nga melanoma dhe rrezet e diellit

Studimi i ri: Kafeina mbron lëkurën nga melanoma dhe rrezet e...

Dielli është një nga burimet më të mira të vitaminës D duke i dhuruar kështu një sërë të mirash shëndetit.Megjithatë shumë diell bën dëm...