Tags Posts tagged with "sot jeton si i pastrehë ne aeroport"

Tag: sot jeton si i pastrehë ne aeroport

Histori Njerëzore/ Rrezikoi jetën e tij për David Beckham, sot jeton...

Pasi mbeti pa asnjë kacidhe në xhep apo në llogarinë e tij bankare, për shkak të kolapsit që pësoi biznesi dhe martesa e tij,...