Tags Posts tagged with "Sot Dita e Gjuhës Amtare"

Tag: Sot Dita e Gjuhës Amtare

Sot Dita e Gjuhës Amtare, Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar...

Sot Dita e Gjuhës Amtare, Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe Ministria e Arsimit dhe Sportit, në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare...