Tags Posts tagged with "Sistemin më të komplikuar të taksave dhe deklarimit"

Tag: Sistemin më të komplikuar të taksave dhe deklarimit

Sistemin më të komplikuar të taksave dhe deklarimit, Shqipëria renditet e...

Shqipëria renditet e 14 mes 94 vendeve në botë, për sistemin më të komplikuar të taksave si dhe mënyrat e raportimit financiar, sipas raportit...