Tags Posts tagged with "Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” Klubi I Podgorices dhe FPU zhvillojne konferencen Ballkanike"

Tag: Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” Klubi I Podgorices dhe FPU zhvillojne konferencen Ballkanike

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” Klubi I Podgorices...

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”, ishte tema e konferencaën e lidershipit i organizuar nga Klubi i Podgoricës dhe Këshilli i Lartë...