Tags Posts tagged with "si u ndërtua pa leje hoteli 7 katësh i ish-drejtorit dhe u legalizua"

Tag: si u ndërtua pa leje hoteli 7 katësh i ish-drejtorit dhe u legalizua

Zbardhet arsyeja e arrestimeve në Sarandë, si u ndërtua pa leje...

Një hotel 7 katësh në lagjen nr.4 të Sarandës ka qenë shkaku i 11 urdhër arresteve të lëshuara nga Prokuroria e Sarandës ditën e...