Tags Posts tagged with "Si u bë i famshëm në dy ditë ky 12-vjeçar!"

Tag: Si u bë i famshëm në dy ditë ky 12-vjeçar!

Si u bë i famshëm në dy ditë ky 12-vjeçar!

William Franklyn-Miller mund të duket si çdo 12-vjeçar që shkon në shkollë, që luan Rugby dhe kalon kohë me miqtë e tij. Por, ka një...