Tags Posts tagged with "si përfitohen dhe kushtet që duhen plotësuar"

Tag: si përfitohen dhe kushtet që duhen plotësuar

Pensionet e emigrantëve, si përfitohen dhe kushtet që duhen plotësuar

Jashtë vendit tonë jetojnë rreth 1,8 milionë emigrantë, nga të cilët shumë prej tyre para emigrimit kanë punuar edhe në vendin tonë. Shumë nga...