Tags Posts tagged with "Shtëpia luksoze me një çmim marramendës"

Tag: Shtëpia luksoze me një çmim marramendës

Shtëpia luksoze me një çmim marramendës

  Një shtëpi luksoze me pamje mahnitëse përballë Oqeanit Paqësor dhe e formuar si një piramidë ka shkuar në treg për 3.1 milionë dollarë. Vendosur...