Tags Posts tagged with "Shqiptarët në terr TOTAL"

Tag: Shqiptarët në terr TOTAL

Shqiptarët në terr TOTAL, mbyllen të gjitha kanalet! Duhen ‘zbrazur xhepat’...

Përfundon afati i transmetimeve analoge në qarqet e Tiranës dhe Durrësit. Tashmë qytetarët nuk kanë më asnjë të drejtë për të parë kanalet televizive...