Tags Posts tagged with "shqiptarët bashkohen në një parti politike. Do pasohet nga shqiptarët në Maqedoni e Preshevë…?!"

Tag: shqiptarët bashkohen në një parti politike. Do pasohet nga shqiptarët në Maqedoni e Preshevë…?!

E pabesueshmja në Mal të Zi, shqiptarët bashkohen në një parti...

Ndërkohë që në të gjitha trevat shqiptare partitë politike shtohen si kërpudhat pas shiut, duke u bërë shërbim pushteteve dhe shteteve të tjera, në...