Tags Posts tagged with "Shqipëria renditet e 14-ta në botë"

Tag: Shqipëria renditet e 14-ta në botë

Sistemin më të komplikuar të taksave dhe deklarimit, Shqipëria renditet e...

Shqipëria renditet e 14 mes 94 vendeve në botë, për sistemin më të komplikuar të taksave si dhe mënyrat e raportimit financiar, sipas raportit...