Tags Posts tagged with "Shqipëria po ”mbytet” në borxhe"

Tag: Shqipëria po ”mbytet” në borxhe

Shqipëria po ”mbytet” në borxhe, në 2018 shifra kolosale

Në vitin 2018 borxhi publik i Shqipërisë ka kaluar çdo parashikim, është rritur me afro 790 milionë euro. Rritja është shumë e lartë dhe vitin...