Tags Posts tagged with "Shqipëria në ‘ngërç’ institucional"

Tag: Shqipëria në ‘ngërç’ institucional

Shqipëria në ‘ngërç’ institucional, Meta paralajmëron shpërndarjen e Kuvendit: Ka...

Presidenti Ilir Meta ka folur nga Pogradeci lidhur me 'ngërçin' politik në vendin tonë. Sipas Metës, tani kriza është thelluar dhe është rënduar edhe...