Tags Posts tagged with "Shqipëria i bashkohet Javës Globale të Edukimit për Median dhe Informacionin"

Tag: Shqipëria i bashkohet Javës Globale të Edukimit për Median dhe Informacionin

Shqipëria i bashkohet Javës Globale të Edukimit për Median dhe Informacionin

Instituti Shqiptar i Medias në bashkëpunim me AMA organizuan “Javën e Edukimit për Median dhe Informacionin”, duke iu bashkuar kështu Javës Globale të Edukimit...