Tags Posts tagged with "Shperthen Neranxi"

Tag: Shperthen Neranxi

Shperthen Neranxi, leter te hapur Rames: Je arkitekti dhe ideatori kryesor...

Ia shite Himarën kriminelëve, tani po nxit luftë! Hiq dorë nga grabitja sa nuk është vonë!   Zoti Rama! Po ju drejtohem edhe këtë herë ju...