Tags Posts tagged with "Shoqata “Shqipëria e Re” Cremona"

Tag: Shoqata “Shqipëria e Re” Cremona

Shoqata “Shqipëria e Re” Cremona, thirrje për të votuar z. Ahmet...

Emigrantët shqiptarë prej vitesh janë integruar në jetën sociale, ekonomike dhe kulturore të vendeve ku kanë emigruar dhe ku kanë ndërtuar jetën e tyre....