Tags Posts tagged with "Shkencëtari që fitoi bastin me mjekët"

Tag: Shkencëtari që fitoi bastin me mjekët

Shkencëtari që fitoi bastin me mjekët

 “Nuk e prisja kurrë që të arrija të mbushja 75 vjeç dhe tani jam gati dhe i lumtur që të kthej kokën pas e...