Tags Posts tagged with "Shkencëtarët alarmojnë: Pason evakuimi i qindra miliona njerëzve për shkak të klimës"

Tag: Shkencëtarët alarmojnë: Pason evakuimi i qindra miliona njerëzve për shkak të klimës

Shkencëtarët alarmojnë: Pason evakuimi i qindra miliona njerëzve për shkak të...

Sipas parashikimeve të Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për migrim, për shkak të thatësirës, vërshimeve, zjarreve dhe urisë, të cilat kanë të bëjnë me...