Tags Posts tagged with "SHKD: Reforma Zgjedhore të përmbushë pritshmëritë e qytetarëve"

Tag: SHKD: Reforma Zgjedhore të përmbushë pritshmëritë e qytetarëve

SHKD: Reforma Zgjedhore të përmbushë pritshmëritë e qytetarëve, dhe jo...

Shoqata për Kulturë Demokratike (SHKD), një nga organizatat që ka monitoruar të gjitha proceset zgjedhore në vend që nga viti 1992 dhe një ndër...