Tags Posts tagged with "SHIKIMI"

Tag: SHIKIMI

Thoni lamtumirë syzeve dhe përmirësoni shikimin me këtë recetë të përkryer

Një kirurge e njohur ruse dhe një bashkëpunëtor i saj preferojnë që para secilës seancë mjekësore t’ju ofrojnë pacientëve këtë recetë që përmirëson shikimin. Sipas...