Tags Posts tagged with "Sa makina kanë europianët dhe sa kanë shqiptarët"

Tag: Sa makina kanë europianët dhe sa kanë shqiptarët

Sa makina kanë europianët dhe sa kanë shqiptarët

Edhe në vitin 2016, Shqipëria pati numrin më të ulët të automjeteve për 1000 banorë në Europë, duke lënë pas vetëm Turqinë. Sipas të...