Tags Posts tagged with "Rrëzohet ‘miti’ i bujarisë! Shqiptarët ndër më ‘kurnacët’ në Evropë"

Tag: Rrëzohet ‘miti’ i bujarisë! Shqiptarët ndër më ‘kurnacët’ në Evropë

Rrëzohet ‘miti’ i bujarisë! Shqiptarët ndër më ‘kurnacët’ në Evropë, Indeksi:...

Vetëm 23 % e shqiptarëve janë bujarë dhe të sjellshëm dhe zyrtarisht, sipas një raporti të fundit, jemi ndër më ‘kurnacët’ në Europë, ndonëse...