Tags Posts tagged with "Rregull për portalet"

Tag: Rregull për portalet

Rregull për portalet, gjoba për shpifjet. Rama zbulon detajet e paketës

Kryeministri Edi Rama zbulon për herë të parë detaje nga ajo që e ka cilësuar si paketa anti-shpifje dhe që shumë shpejt sipas tij...