Tags Posts tagged with "Rrëfimi i vajzës nga Prishtina që ka ‘qepur’ virgjërinë për t’u martuar"

Tag: Rrëfimi i vajzës nga Prishtina që ka ‘qepur’ virgjërinë për t’u martuar

Rrëfimi i vajzës nga Prishtina që ka ‘qepur’ virgjërinë për t’u...

Nuk arrita të kënaqesha si shoqja ime që kënaqej me të tjerë në rini dhe prapë është e lumtur, edhe pse tash është e...