Tags Posts tagged with "Rosela Gjylbegu ofendon rëndë opinionistin. Olti Curri i përgjigjet kështu!"

Tag: Rosela Gjylbegu ofendon rëndë opinionistin. Olti Curri i përgjigjet kështu!

Rosela Gjylbegu ofendon rëndë opinionistin. Olti Curri i përgjigjet kështu!

Ka kaluar jo pa debat, komente dhe reagime të personazheve nisja e fazës së parë të kualifikimit për në festivalin “Kënga Magjike”. Është treguar...