Tags Posts tagged with "Rita i habitë anëtarët e jurisë së ‘The Voice of Germany’"

Tag: Rita i habitë anëtarët e jurisë së ‘The Voice of Germany’

Rita i habitë anëtarët e jurisë së ‘The Voice of Germany’,...

Ata e kanë shpinën e kthyer dhe nuk e dinë se kush është konkurrenti/ja që do këndojë. Por, anëtarët e jurisë në ‘The Voice...