Tags Posts tagged with "Rihanna kërcen me “Bonbon” të Era Istrefit (Video)"

Tag: Rihanna kërcen me “Bonbon” të Era Istrefit (Video)

Rihanna kërcen me “Bonbon” të Era Istrefit (Video)

Kur një hit shqiptar tërheq vëmendjen e yjeve të famshëm na bën krenarë dhe nuk mund ta anashkalojmë, por përkundrazi dhe përsa i përket...