Tags Posts tagged with "Reshje të dendura shiu në Vlorë"

Tag: Reshje të dendura shiu në Vlorë

Reshje të dendura shiu në Vlorë, përmbytet qyteti

Disa akse rrugore në qytetin e Vlorës janë përmbytur si pasojë e reshjeve të dendura të shiut. Lagjja “28 Nëntori”, lagjja “Pavarësia”, “Skelë” dhe disa...