Tags Posts tagged with "reagon presidenti i Skënderbeut: Është një shpifje"

Tag: reagon presidenti i Skënderbeut: Është një shpifje

Akuzat nga Austria, reagon presidenti i Skënderbeut: Është një shpifje

Presidenti i Skënderbeut, Ardjan Takaj, mohon të ketë kërcënuar njeri dhe aq më tepër të njohë Sanel Kuljiç. Në një bisedë ekskluzive për “Panorama Sport”,...